5 dec. 2008 RIB RALLY Curacao dag 6 deel II

RIB RALLY dag 6 deel II

 

5 december 2008 Curaçao

 

16.00 uur, na de laatste rally is er in konvooi nog een afscheidstoer door de haven van Willemstad gevaren met alle aanwezige RIB’s, waarbij de wereldberoemde pontjesbrug speciaal voor de hele vloot open ging. Vanaf de kade was er ruimschoots aandacht voor dit speciale moment. De stemming zat er bij iedereen goed in, gezien nu alles gezamenlijk tot een perfect einde is gebracht.

 

20.00 uur, na het leeghalen van de RIB’s en de welverdiende relax en douche momenten, zitten alle teams weer fris aan een heerlijk diner. De vele verhalen vloeien links en rechts over de tafels en iedereen is in afwachting van de laatste totaal uitslagen. Welk team mag zich de winnaar noemen van de ‘’RIB RALLY Caribbean Edition 2008’’?

 

21.00 uur, het moment is daar, Sijbrand Booij start zijn speech waarin velen de welverdiende dankwoorden in ontvangst mogen nemen voor hun inzet en medewerking. Zonder hen was dit evenement nooit geworden wat het nu is, dat moge duidelijk zijn!

 

Tot slot de uitslag, met spanning volgt iedereen de plaatsverschuivingen door het hele startveld. Bij de top drie aangekomen blijkt men ook daar van plaats verwisseld te hebben en ziet het totale overzicht er als volgt uit:

 

11 - Team G.I.L.S. Worldwide

10 - Don Mario

9 - De Jonge Flowsystems

8 - Alpine Center.de

7 - Papagayo

6 - Base Marine

5 - van der Valk.de

4 - Heesen – van der Valk

3 - Team A.S.R.M.

2 - TEAM SAMSUNG

1 - Team Amsterdam – Market Wizards

 

Gefeliciteerd Team Amsterdam – Market Wizards, een geweldige prestatie in een spectaculaire week vol mooie en intensieve rally momenten op deze Caribische wateren!

 

Uiteraard willen wij van TEAM SAMSUNG met name onze sponsor SAMSUNG, maar ook ieder ander via deze weg ontzettend bedanken. Dit omdat het door hen mogelijk is gemaakt dat, Ryan, Jojanneke, Marco, Frankwin, Wout en Sander deel hebben kunnen nemen aan dit geweldige en onvergetelijke avontuur!

 

Vanuit deze kant wensen wij ook iedereen sfeervolle kerstdagen en een geweldig oud en nieuw toe, met daar aansluitend een fantastisch 2009!

 

Een sportieve groet en tot volgend jaar,

 

TEAM SAMSUNG