Breng uw bedrijf of merk in beeld tijdens RIB Rally The Bahamas 2012

Voor de rally van dit jaar zijn er wederom vele mogelijkheden op het sponsor gebied. Voor alle duidelijkheid willen wij u melden, dat andere sponsorvormen die niet omschreven staan of eigen ideeën, ten alle tijden besproken kunnen worden. Bedragen vermelden wij op voorhand niet, ook deze zijn volledig bespreekbaar en aanpasbaar naar het partnerschap, wat wij graag met u ontwikkelen.

Team Double Dutch biedt u nu een unieke advertentiemogelijkheid tijdens deze Internationale Rib Rally "The Bahamas 2012". Niet alleen met de race kunt u publicitair in beeld komen via TV en de bladen, maar ook tijdens de voorbereidingen is veel aandacht voor het team vanuit verschillende media. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op de site www.teamdoubledutch.nl een link te plaatsen, welke dan ook op vele gerelateerde sites vermeld zal staan.

Naast deze rally bestaat er voor u als sponsor de mogelijkheid in beeld te komen als sub of hoofdsponsor van het team tijdens de The Rib Rally European Tour...

De vele teksten, foto's, TV en OnBoard beelden zijn na de rally ook voor u bruikbaar binnen uw bedrijf als promotie materiaal. Dit unieke materiaal zal samengesteld zijn uit de meest spectaculaire acties waarbij uw bedrijfsnaam of merk uiteraard duidelijk in beeld zal zijn. Dit alles betekent voor u een overvloed aan mogelijkheden met betrekking tot o.a. het creëren van naam, merk of product bekendheid.

Mogelijkheden van Adverteren:
  • Uw naam of merk op de diverse kledingstukken zoals, petjes, polo's, shorts, verschillende watersportkleding, knie/elleboog beschermers en helmen [zie het team in de voorgaande jaren als Team Rubson en Team Samsung].
  • Uw naam of merk in een nader te bepalen sticker formaat op de RIB van Team Double Dutch. In deze uitvoering zijn er vele mogelijkheden toepasbaar [zie het team in de voorgaande jaren als Team Rubson en Team Samsung].
  • Uw naam op de vlag aan boord van de RIB.
  • Uiteraard bestaat er de unieke mogelijkheid om de teamnaam volledig om te dopen naar uw bedrijfsnaam of merk. Kortweg uw eigen sponsorteam wat deel neemt aan deze race.
Naast deze verschillende voorbeelden, bestaat er voor u als eventuele sponsor de luxe en mogelijkheid in overleg gebruik te maken van het team bij bijzondere evenementen vanuit uw bedrijf of merk. Denk aan bijvoorbeeld een RIB Rally incentive dag voor uw klanten of werknemers waarop men kan meevaren met de RIB of wat dacht u van een RIB als blikvanger tijdens een nieuwe presentatie. En zelfs het bijwonen van de race of rally door middel van een V.I.P.-arrangement voor uw klanten behoord tot de mogelijkheden! Succes verzekerd!!

Is uw interesse gewekt? Wilt u meer informatie? Deze geven wij u graag, neem contact op met Ryan Van Esch:
  • Tel: +31.[0]6-53231651
  • E-mail:
Met Sportieve groet,
Team Double Dutch